Nieuwe collega in de praktijk

Sinds 1 september 2018 is er een nieuwe HAIO-collega in de praktijk, dr. Tom Leemans

Wat is een Huisarts in Opleiding (HAIO)?

Om huisarts te worden, dien je een 9 jaar durende opleiding te volgen. Wie met succes de eerste zeven jaar afwerkt, krijgt het diploma van arts. Daarna moet je kiezen tussen een loopbaan als huisarts of als specialist. Wie voor de optie huisarts kiest, is verplicht twee jaar als HAIO (huisarts in opleiding) in een erkende opleidingspraktijk te werken.

Waarom in mijn praktijk?

Ik geloof dat mijn praktijk, met een diversiteit aan patiënten, voor hem een uitstekende omgeving is om het vak te leren.
Dr. Leemans doet zelfstandig raadplegingen en huisbezoeken, onder verantwoordelijkheid van mezelf als praktijkopleider. Dit betekent dat hij dagelijks overlegt met mij. Zo blijf ik ook permanent op de hoogte van uw gezondheidstoestand. Ook zal hij zorgen voor een vermindering van de werkdruk, zodat u nog makkelijker in de praktijk terecht zal kunnen.

Praktisch

Dr. Leemans heeft inzage in uw Globaal Medisch Dossier, zodat hij snel op de hoogte is van uw medische voorgeschiedenis. Ook gelden dezelfde tarieven als bij mezelf.
Hij beschikt ook over zijn eigen ingerichte consultatieruimte waar hij over alle middelen beschikt om u de juiste zorg en aandacht te geven.

Via de Digitale Wachtkamer of het telesecretariaat kan u een afspraak inboeken. Dr. Leemans is alle dagen beschikbaar voor consultatie en huisbezoeken, behalve op dinsdag.
Vanaf nu is er dus ook een beschikbaarheid op woensdagavond voor consultaties!

U kunt online uw afspraak vastleggen. Zorg ervoor dat u steeds op tijd op de praktijk bent om vertraging voor andere patiënten te voorkomen.

maak uw afspraak

Er is iedere dag mogelijkheid om een afspraak te maken op de raadpleging.
Dit kan online, via de app of telefonisch worden vastgelegd.

bekijk de openingsuren

De praktijk is gelegen in de Houwaartstraat 237. Er is parkeergelegenheid in de omgeving.
 

toon ligging